Balance Your Work voor uw medewerkers

Ontwikkelingsproces
Als ervaren trainer en coach train ik uw medewerkers en begeleid ik ze in het persoonlijke ontwikkelingsproces dat ze doorlopen bij het aanleren van efficiëntere en effectievere werkgewoonten.

Resultaten
Medewerkers hebben hun persoonlijke organisatie goed op orde, zijn communicatief vaardig, kunnen goed plannen, hebben overzicht over hun werktaken en kunnen goed prioriteiten aanbrengen. Uw medewerkers hebben een assertieve werkhouding en geven zelf signalen af over de obstakels die ze in hun werk tegenkomen. Door al deze kenmerken zullen uw medewerkers zich meer kunnen toeleggen op hun kerntaken. Ze zijn energieker en werken met meer plezier en motivatie, waardoor ze productiever zijn en minder vaak ziek. Dit resultaat is het logische gevolg van tevreden en uitgeruste medewerkers die effectief en slim weten om te gaan met hun werktijd.

Het Nieuwe Werken
...vraagt veel van uw medewerkers. Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers ook buiten uw zicht hun werk goed doen? Die verantwoordelijkheid ligt bij hen zelf. Daartoe hebben ze vaardigheden nodig op het gebied van zelfmanagement, zelfsturing en planning. Deze vaardigheden kan ik hen bijbrengen, zodat u uw medewerkers in vertrouwen kunt loslaten.

Op maat en in company
Alle trainingen, workshops en coaching kunnen op maat worden gemaakt voor uw organisatie en in company worden gegeven.

Investering
Trainingen, workshops en coaching Balance Your Work zijn een investering in uw medewerkers. Uw investering betaalt zich op termijn uit in de vorm van hogere productiviteitscijfers, lagere ziekteverzuimcijfers en een hogere kwaliteit van dienstverlening en/of productie en betere serviceverlening.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Barbara en vraag vrijblijvend een offerte aan!