Coaching Ongestoord werken

 

Combipakket boek, online training en coaching

1.Ontvang het boek Om gestoord van te worden en lees het boek. Haal de tips eruit waarvan jij denkt dat die handig zijn
2. Volg een online training Ongestoord werken online en/of Ongestoord werken op kantoor. Doe dat rustig in jouw tempo op de momenten die jou uitkomen (duur: ongeveer 1 uur per training)
3. Laat je coachen door Barbara in twee coachingsgesprekken van elk 3 kwartier en pas alle tips in je eigen werksituatie toe. De gesprekken kunnen telefonisch of via Skype plaatsvinden.

Voor wie?
Iedereen die ongestoord wil werken op kantoor of online. In kantoortuien, maar ook als je niet in een kantooromgeving werkt, bijv voor zzp-ers of ondernemers. 

Na afloop heb je
- Het boek Om gestoord van te worden, dat ook als naslag dient
- Tips om ongestoord te werken uit het boek
- Uitleg over de tips in de online trainingen met een opzet om deze tips toe te passen
- Persoonlijke coaching om de tips je eigen te maken en in jouw eigen praktijk te kunnen toepassen. Wat zijn jouw knelpunten en wat heb je er voor nodig om deze op te lossen? We gaan samen aan de slag!

Pakketkorting!

Dit combipakket biedt je een solide traject om daadwerkelijk aan de slag te gaan met ongestoord werken. Bovendien profiteer je van een zeer voordelige pakketkorting! Normaal betaal je 159 Euro per online training, en het boek Om gestoord van van te worden kost in de winkel 19,90 Euro. Reken dus maar uit!

Pakket 1 
Online training ongestoord werken online OF Online training ongestoord werken op kantoor + boek + 2 coachingsgesprekken, 225 Euro

Pakket 2 
Online training ongestoord werken online EN Online training ongestoord werken op kantoor + boek + 2 coachingsgesprekken, 275 Euro

Pakket 3 
Boek + 2 coachingsgesprekken (zonder online training), 155 Euro

Trainer en coach Barbara Aalpol is de trainer van de online trainingen, de schrijfster van het boek en voert persoonlijk de twee coachingsgesprekken. 

 

 

Schrijf je in, of neem contact op met Barbara.