Om gestoord van te worden

Tijdens een werkdag komt er veel informatie op je af. E-mails, telefoontjes en tekstberichten verstoren je concentratie als je aan het werk bent. Collega’s en klanten vragen om aandacht en het internet lokt. Hoe kom je ooit aan werken toe met al die afleidingen? Om gestoord van te worden!

In de training 'Om gestoord van te worden' leer je om ongestoord te werken.

Inhoud
Alle thema’s uit het boek worden behandeld

  • tips om ongestoord te werken 
  • informatiestromen beheersen
  • gebruik maken van chaos van informatie
  • waardevolle informatie uit de digibrij vissen
  • offline werken
  • STOP! zeggen
  • focus houden op de kerntaken van je werk
Hoe

Er wordt veel geoefend en tussen de twee trainingsdagen in krijg je opdrachten om wat je geleerd hebt je in je eigen werksituatie toe te passen. De tips zijn leuk, praktisch en handig. Aan het eind van de training maak je je eigen plan van aanpak. Welke tips gaan jou helpen om ongestoord te werken? En hoe ga je die toepassen?

Boek

Voor iedere deelnemer is het boek Om gestoord van te worden bij de training inbegrepen. Dit vormt de leidraad van training, maar is niet bedoeld als studieboek (ook niet vooraf). Lees het (achteraf) als naslagwerk en vooral ook voor je plezier!

Na afloop …
… heb je concrete tips voor jezelf waarmee je in je eigen werksituatie aan de slag kan. Hierdoor lukt het je om regelmatig ongestoord te werken en op gezette tijden prettig gestoord. Je bent vaker in staat om deadlines te halen, bent creatiever en innovatiever en werkt met overzicht en rust. Je kan de focus op je werk vasthouden. Hierdoor ben je productiever en werk je met veel meer plezier.

Informatie
Duur training: 2 tot 4 dagdelen (in overleg)
Locatie: in company of in overleg 

Meer informatie over het boek Om gestoord van te worden vind je op www.omgestoordvanteworden.nl

Wilt u een training Om gestoord van te worden aanvragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met Barbara.