Barbara

Mijn naam is Barbara Aalpol. Ik ben trainer en coach. contact

Trainer

In 2009 heb ik de ICM-trainersopleiding afgerond en heb ik Balance Your Work opgericht. Ik kan mijn trainersvaardigheden inzetten om mensen te leren werken vanuit structuur, rust en toewijding, met overzicht en met plezier. Zo kunnen ze zich toeleggen op het takenpakket dat hun functie zo leuk maakt. Ik heb er plezier in om mensen te helpen bij hun ontwikkelingen in hun werk. Alle mensen zijn uniek en iedereen zit anders in elkaar. Dat is precies wat het trainen van mensen zo mooi en uitdagend maakt.
Mijn motto: werken vanuit rust en overzicht

Schrijfster

Ik ben schrijfster van het boek Om gestoord van te worden. In september 2015 heb ik dit boek in eigen beheer gepubliceerd en inmiddels wordt het boek via alle (online) boekhandels verkocht. Het is een stijlvol vormgegeven boek boordevol tips om je op je werk minder te laten afleiden. Surf 'even' naar de website voor meer informatie.

           
Het boek                   Filmpje 'Why I love this book' over het boek

Spreker

Je kunt me vragen om te spreken over onderwerpen op gebied van timemanagement of effectief communiceren. En natuurlijk kan ik bevlogen vertellen over hoe je ongestoord kunt werken, met tips uit mijn boek ‘Om gestoord van te worden’. Mijn lezing (of interactieve workshop) zorgt voor een persoonlijke, praktische en leerzame ervaring. Ik laat op humoristische wijze zien en beleven hoe het is om slim om te gaan met werktijd en hoe je kan omgaan met verstoringen op je werk. 


Neem contact met me op info@balanceyourwork.nl